Kontakt
+385 35 431-903
Adresa
ORIOVAC, Zagrebačka 37,Hrvatska
Radno vrijeme salona
08-16 sati, subotom od 08-13 sati.


Proizvodni program

Tapecirani namještaj

Oriolik d.d. je dugogodišnji proizvođać tapeciranog namještaja. Prvi proizvodi tapeciranog namještaja proizvedeni su početkom 60-tih godina prošlog stoljeća. Na svom razvojnom putu zadaća je bila pratiti trendove na Europskom tržištu, te iste uz prilagodbu ponuditi domaćem kupcu.

Usvajanjem novih programa, te proširenjem proizvodnje bilo je nužno naći nova tržišta. Tako se danas preko 50% proizvodnje tapeciranog namještaja izvozi na tržišta Slovenije, BiH, Mađarske, SCG, Švicarske, Nizozemske, Češke i Njemačke.

Modeli se izrađuju u dogovoru sa poslovnim partnerima, vodeći računa da se maksimalna pozornost posveti kakvoći, izgledu i funkcionalnosti.

Radi osiguranja udobnosti sjedenja i ležanja kombiniraju se različiti materijali u podlozi:

- uslojene lamele izrađene od bukovog furnira;

- valovite elastične opruge (cik-cak opruge);

- tvrdi i meki elastični pojasi (gurtne);sa različitim materijalima u ispuni jastuka sjedala naslona:

- žičana jezgra (bonell);

- superelastična meka poliuretanska pjena (”spužva”);

- silikonske i poliuretanske pahuljice


Svakom modelu prije uvođenja na tržište se provjerava kakvoća izrade i materijala u Laboratoriju za ispitivanje kvalitete namještaja u Slavonskom Brodu koji  radi u sklopu koncerna “Euroinspekt - drvokontrola” sa sjedištem u Zagrebu. Pored maksimalne pozornosti u izradi modela u samom procesu proizvodnje, sve nedostatke koji se pojave tijekom uporabe otklanja vlastita servisna služba sukladno sa jamstvom koje se nalazi na svakom proizvodu.