top of page

Uvijeti poslovanja

PODATCI O PRODAVATELJU:

ORIOLIK D.O.O.

35255 ORIOVAC HRVATSKA

ZAGREBAČKA 37 – ORIOVAC

OIB:90114983557

MB:03070522

PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.

10 000 ZAGREB HRVATSKA

IBAN: HR11 2340 0091 1000 13496

SWIFT: PBZGHR2X

BROJ TELEFONA:  035 431 144

EMAIL: SALON@ORIOLIK.HR  TAJNICA@ORIOLIK.HR

 

-Usluga web trgovine oriolik.hr je usmjerena na pružanje informacija o proizvodima prodavatelja, prodaju proizvoda web trgovine kupcima, te na organiziranje dostave prodanih proizvoda.

-Prodavatelj zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluga koje pruža, kao i promjene sadržaja u web trgovini, bez obavezne prethodne najave ili obavijesti.

-Proizvodi u web trgovini oriolik.hr mogu se naručivati putem web košarice dvadesetčetiri sata na dan, sedam dana u tjednu i to na jedan od sljedećih načina:

plaćanje pouzećem (gotovina prilikom dostave), izravnom uplatom na račun (bankovni prijenos)

-Radnje koje su izvršene i potvrđene prilikom procesa registracije i procesa predavanja narudžbe smatraju se pravno obvezujućim, te sukladno Općim uvjetima poslovanja predstavljaju sklapanje ugovora o kupoprodaji putem web trgovine.

-Cijena proizvoda istaknuta u web trgovini oriolik.hr je maloprodajna s uključenim PDV-om i predstavlja poziv kupcima za kupnju proizvoda.

-Ukoliko zbog izvanrednih okolnosti prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, isti bezuvjetno zadržava pravo odbijanja primljene narudžbe, o čemu će obavijestiti kupca putem e-mail poruke.

-Račun za kupljene proizvode će se dostaviti kupcu u paketu zajedno s proizvodima ili putem mail-a

-Naručeni proizvodi se isporučuju putem Oriolik d.o.o. dostavne službe.

-Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti kupca, koji može prihvatiti ili otkazati isporuku ostalih proizvoda. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, o navedenom će biti obaviješten telefonskim putem.

-Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio.

-U slučaju valjane reklamacije prodavač prima oštećenu robu nazad te vrši odgovarajuću kompenzaciju.

-Prodavatelj je dužan osigurati istinite informacije o ponuđenoj robi i pružiti potpune informacije o plaćanju kupoprodajne cijene i isporuci robe.

-Web trgovina oriolik.hr može biti privremeno nedostupna ili dostupna samo u ograničenom opsegu kao rezultat redovnog i izvanrednog održavanja ili nadogradnje sustava, zbog tehničkih poteškoća, problema više sile, kolektivnog godišnjeg odmora radnika prodavatelja ili drugih uzroka, te stoga prodavatelj nije odgovoran, bez obzira na uzrok i trajanje, za eventualnu nedostupnost web trgovine.

-Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda od trenutka njegovog preuzimanja, koje nastane kao posljedica rukovanja proizvodom, osim onog nužno neophodnog za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda.

bottom of page